2017-04-29
Welcome to the Pioneers Serbia page!

Program „Pioniri u praksi" objedinjuje klimatske promene sa ljudima kojima je stalo do očuvanja prirodne sredine, kao i sve javne, privatne, naučno istraživačke, neprofitabilne organizacije iz različitih sektora. Ovaj program nudi jedinstvenu priliku da sarađujete sa drugima na evropskom nivou, da podelite iskustva, najbolju praksu, proširite svoju mrežu poznanstava kao i da stvorite nove proizvode i usluge iz oblasti klimatskih promena.

Da li ste profesionalac koji želi da nauči nove veštine? Da li želite da kreirate nove proizvode i usluge  radi promocije smanjenja ugljenjičnog  otiska?

Da li ste kompanija, organizacija ili institucija koja želi da radi sa međunarodnim pionirom na specifičnom izazovu u vezi sa klimatskim promenama?

Pozivamo vas da se prijavete i učestvujete u program „Pioniri u praksi“ -Srbija.

Tokom programa, kao pionir, ćete završiti program 4-6 nedelja (regionalno ili međunarodno) tokom koga ćete raditi u grupi, na pravim klimatskim izazovima u Srbiji, podržani od strane mentora koji će Vam omugućiti da na pravi način razmišaljete o tranziciji  sistema baziranog na inovacijama iz oblasti klimatskih promena kao i ublažavanje istih.

Kao domaćin dobićete pionira iz druge evropske zemlje, koji će raditi sa Vama na vašem određenom klimatskom izazovu.

Ceo program “Pioniri u praksi” je organizovan i kordiniran od strane Privredne komore Srbije.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati lokalnog menadžera na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.