2016-05-30
Tervetuloa Uudellemaalle

Pioneers into Practice -ohjelman keskiössä on monialaisuus – ohjelma tuo yhteen ilmastonmuutoksen hillitsemisen ammattilaiset ja organisaatiot yksityiseltä ja julkiselta sektorilta sekä tutkimuslaitokset, järjestöt ja muut ilmastonmuutokseen liittyvät organisaatiot. Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden toimia Euroopan tasolla, jakaa osaamista ja parhaita käytäntöjä, laajentaa verkostoja ja luoda uusia ilmastonmuutokseen kytkeytyviä tuotteita ja palveluita.

 

Ohjelman aikana osallistut yhteen työjaksoon (4-6 viikkoa, kotimaassa tai ulkomailla), ratkot pienryhmässä käytännön ilmastohaastetta sekä saat räätälöityä mentorointia ja tukea muutosajatteluun ja innovointiin, mitä voit hyödyntää ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja sen vaikutuksiin sopeutumisessa.

 

Pioneers into Practice -ohjelma toteutetaan tänä vuonna Uudellamaalla kolmatta kertaa. Ohjelmaa koordinoi alueella Uudenmaan liitto, joka on toiminut Climate-KIC:ssä vuodesta 2014. Yhteistyökumppaneina mukana ovat mm. Aalto-yliopisto, Helsingin kaupunki, Metropolia Ammattikorkeakoulu, Green Net Finland, Suomen Ympäristökeskus ja Helsingin seudun ympäristöpalvelut.